wat leuk zoveel reacties
Door: ellinora
08 Januari 2011 | Indonesië, Batavia
Wat leuk zoveel reacties en nu dus ook Andre en Helene, enjoy the club!
Alleen heb zoveel te schrijven en weet niet waar ik nu het beste moet beginnen. Ik ga eerst zo eten en ga straks op papier eerst een en ander schrijven en dit daarna op mijn site zetten.
Jullie horen mij zsm terug en het liedje van Kokkie ken ik zeker nog steeds heel goed en heb ik hier voor de familie gezongen Ron!
tot later!
Liefs voor jullie allen!
Slamat jumpa lagi! Ben nu echt ook aan het onthaasten Sas (vriendin) en Saska (nichtje) shit shit...het regent hier ook. Dees en ik moeten elkaar nog even ontmoeten.
Elly
08 Januari 2011 - 10:55
Lilly En Geert:
Lieve El,
Wat heb jij beleefd en nog!!! We genieten van je verhalen. Heel bijzonder, maar nu wel even bijkomen op Bali he! Huur een fiets en verken Sanur, het is daar zo heerlijk. Laat je verwennen door de masseuses, pedicures etc. etc. Ga naar Double Dutch, leuke tent, lekker eten, live music. Probeer ook naar Jimbaran te gaan, heerlijk verse vis eten op het strand bij ondergaande zon. Geweldig!
Nogmaals El geniet en probeer je tempo van nu een beetje door te voeren als je weer terug bent in Nederland.
Liefs Lil en Geert -
08 Januari 2011 - 11:31
André:
Hoi Elly, Lilly en Geert hebben helemaal gelijk. Vergeet jezelf niet en laat je verwennen. Leg jezelf niet teveel druk op om telkens maar wat op te schrijven, maar slurp Bali op, waan jezelf in een Eat, Pray & Lovescene. Zo zijn traditionele balinese massages heerlijk. T.o. ons complexje (Swastika Bungalows in de hoofdstraat van Sanur) zat een fantastische salon waar we bijna dagelijks langs gingen. En van daaruit aan het einde van het weggetje naar het strand een klein restaurantje van een vrouwtje dat je gewoon iets voor je moet laten klaarmaken van hetgeen ze (nog) in huis heeft. Lekker en voor echt een prikkie.
Groet van ons allen vanuit Almere -
08 Januari 2011 - 22:29
Barbara Franssen:
Dag lieve Elly,
Nog een paar daagjes en dan ga je weer naar huis.......Snuif nog even die heerlijke Indonesische sfeer op en Bali is trouwens ook geweldig voor ´lifestyle´shopping......:-).
Heb een rustige relaxte reis terug en geniet van je laatste daagjes.
Groet van Barbara x